Zero emission Hug Engineering

Emissievrij

Klimaatverandering is de belangrijkste uitdaging van deze tijd. We moeten vandaag handelen om een duurzaam pad voor emissievrije technologieën te creëren. Daarom is Hug Engineering nu al in beweging voor een schone toekomst, werkend aan alternatieve en innovatieve oplossingen om ons milieu en de komende generaties te beschermen. 

Display Mode
Text on the left
Waterstof opslagsysteem

Samen met onze moedermaatschappij, Faurecia, kunnen wij volledige integratie van waterstofopslagsysteem bieden voor toepassingen met een hoog vermogen. Faurecia creëerde een wereldwijd expertisecentrum voor waterstof in Bavans, Frankrijk. In dit expertisecentrum ontwikkelt Faurecia de volgende generaties slimme, lichtgewicht en kostenconcurrerende waterstofopslagsystemen (350 en 700 bar). Deze tanks worden geproduceerd in 3 productielocaties over de hele wereld (Frankrijk, China en Korea).

Waterstof opslagsysteem Hug Engineering
Display Mode
Text on the Right
Waterstofstapelsysteem

Symbio, een joint venture tussen Faurecia en Michelin, ontwerpt en produceert waterstofsystemen. Met zijn unieke expertise werkt Symbio al meer dan tien jaar aan waterstoftechnologie en de integratie ervan in voertuigen die al meer dan drie miljoen kilometer hebben afgelegd.

 Waterstofstapelsysteem Hug Engineering