About Us Hug Engineering exhaust gas aftertreatment

Inleiding

Met meer dan 35 jaar ervaring is Hug Engineering een toonaangevende leverancier van emissiearme tot emissievrije oplossingen. Wij produceren rookgasreiniging systemen voor diesel- en gasmotoren die gebruikt worden in de scheepvaart, energieopwekkings- en spoorwegtoepassingen. 

Zwitserse engineering know-how

Het bedrijf levert efficiënte, betrouwbare, robuuste en op maat gemaakte oplossingen voor High Horsepower rookgasreiniging. Als een van de weinige fabrikanten ter wereld ontwikkelen, ontwerpen en produceren wij alle belangrijke componenten zelf en zetten wij nieuwe maatstaven op het gebied van uitlaatgasnabehandeling.

Best in class oplossingen

Ons succes is gebaseerd op intensieve en doelgerichte R&D met een breed & flexibel aanbod in geavanceerde emissiereductiesystemen. Op basis van de klantspecificaties en de geldende wetgeving bieden wij wereldwijd rookgasreiniging systemen aan, van gestandaardiseerde modules tot oplossingen op maat.

Wereldwijde aanwezigheid

Hug Engineering is met een wereldwijd distributienetwerk aanwezig op de internationale markt: Zwitserland, Duitsland, Italië, Nederland, de VS en China. 
Wij zijn meer dan alleen een internationale onderneming, met meer dan 20 nationaliteiten en achtergronden, is diversiteit een van onze sterke punten. Onze werknemers bedienen onze klanten wereldwijd tot hun grootste tevredenheid.

Een Faurecia bedrijf, van de groep FORVIA

Sinds 2018 behoort Hug Engineering tot de Faurecia onderneming, onderdeel van de FORVIA groep, een wereldwijd toonaangevende toeleverancier voor de automobielindustrie. Als onderdeel van de business groep "Clean Mobility" maakt Hug Engineering gebruik van de knowhow van de groep om deze toe te passen op motoren met een hoog vermogen en oplossingen aan te bieden die de strengste wereldwijde drempelemissie normen bereiken.

TotalE KLANTTEVREDENHEID

Wij zijn onderdeel van: 

CIMAC associationDutch Data Center AssociationEGSAFVV

Data center associationWE ARE PART OF hOLLAND Yacht

NMTSEA Europe

VDMAVSM