Suppliers quality hug engineering

Leveranciers

Als internationale onderneming heeft Hug Engineering een wereldwijd netwerk van leveranciers opgebouwd. 

De inkoopactiviteiten van Hug Engineering worden aangestuurd door ons gecentraliseerde inkoopteam op het hoofdkantoor in Elsau, Zwitserland.

Leveranciers en zakenpartners vormen een belangrijk en integraal onderdeel van de totale waardeketen van de Hug Engineering producten en diensten. Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze leveranciers, met name in China en Noord-Amerika. Daarnaast zijn we op zoek naar synergiën met ons moederbedrijf Faurecia - een top tien wereldwijde leverancier van autotechnologie.

Ons doel is om met onze leveranciers een voorkeurspartner te zijn en nauw samen te werken. Dat betekent het delen van informatie en het garanderen van marktconforme doorlooptijden voor materiaalleveringen. Daarnaast werken we samen met belangrijke leveranciers om strategische partnerschappen aan te gaan en nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

Wij zoeken leveranciers die zowel financieel gezond zijn als snel kunnen reageren om onze klanten tevreden te stellen met technisch uitstekende, duurzame componenten, materialen en diensten, van topkwaliteit en die op tijd worden geleverd.Als u een van de leveranciers van Hug Engineering wilt worden, klik dan hier om het contactformulier in te vullen.

Totale Klanttevredenheid 

Documentatie downloaden

Bijlage Grootte
Kwaliteitsrichtlijnen 127.77 KB
Bijlage Grootte
Algemene inkoopvoorwaarden 66.78 KB
Bijlage Grootte
Leveranciers vragenlijst 335.3 KB
Bijlage Grootte
Leveranciers vragenlijst 71.22 KB
Bijlage Grootte
9001 Certificate 443.72 KB
Bijlage Grootte
15085 Certificate 256.05 KB